Патріотичний кінодень та комедійні вистави: Що цікавого цього тижня у Франківську


Гадаєте, як цікаво провести час? Не знаєте куди піти? Щодня в Івано-Франківську відбувається багато цікавих подій.

Планувати дозвілля варто завчасно, тож кореспондентка Бліц-Інфо зібрала найцікавіші події цього тижня - з 14 до 20 жовтня.

Патріотичний кінодень "Понад усе!"

14 жовтня з 12.00 - 21.00 Палац Потоцьких «Простір Інноваційних Креацій «Палац» запрошує на Патріотичний кінодень "Понад усе". Це перегляд патріотичного українського кіно просто неба з нагоди Дня захисників і захисниць України!

У програмі: Великий намет
12.00 – 13.30
Микита Кожум’яка (1. 26) Мультфільм

13.30 – 15.00
Жива (1.34) 

15.00 – 16.50
Крути (1.50)

17.00-18.50
Червоний (1.48) 

19.00 – 21.00
Позивний Бандерас (1.52)

Круглий намет

Документалістика
17.00 – 17.30
Зі щитом соборності (0.31)

17.30 – 19.00
Останній Батальйон (1.30) 

19.00 – 19.50
Голодомор (0.47)

20.00 – 21.00
Світло Хреста Андрея Шептицького (1.08)

Світлина від Палац Потоцьких «Простір Інноваційних Креацій «Палац».

Лекця: Справжня ціна пластику

14 жовтня о 18:00 в Промприлад проведуть лекцію на тему "Справжня ціна пластику". Під час дискусії ви дізнаєтесь, що таке проект “Дорогоцінний пластик” та як надати друге життя використаним речам від першопроходців ініціатив по переробці вторсировини в Україні. 

Ми хочемо обговорити наступні питання:

Як зробити Пластик Дорогоцінним? Особливості проекту “Дорогоцінний Пластик”. В чому полягають виклики та вигоди його втілення: досвід спікерів. Пластик як матеріал: як переробляти та працювати з пластиком? Що ефективніше: зменшення використання чи переробка використаного пластику?

Місце - Відкритий Цех, Промприлад. Вхід: вільний

Світлина від Сеанс Міського Сканування / City Scanning Session.

Виставка «Сучасний портрет 2019: Екологія»

15 жовтня у Бастіоні стартує виставка «Сучасний портрет 2019: Екологія». Це шоста спільна щорічна фотовиставка, присвячена розвитку портретного жанру фотографії. Мета щорічної спільної виставки «Сучасний Портрет» показати, як саме кожного року бачать портрет сучасні фотографи. Тому запрошуємо до участі!

Тематика виставки цьогоріч — екологія. Під час перформансу спікер розповідатиме про проблематику ситуації, усі присутні побачать реальну картину проблеми екології у світі, Україні і, зокрема, Івано-Франківську, а також дізнаються, як запобігати загостренню ситуації, від чого потрібно відмовитися, а що навпаки почати робити.

Світлина від Сучасний портрет.

Комедія «Собака»

16 жовтня о 19:00 в приміщенні обласної філармонії продемонструють виставу «Собака». 

Собака чи не єдине у світі святе створіння, яке вміє дарувати любов у чистому вигляді.  Вона ніколи вас не зацінить за те, ким ви є, чи не засудить за те, ким ви не є. Вона просто вас любить і все. Доторкніться і Ви до цієї незбагненної глибини чистої любові та вірності, до якої нам, людям, дуже далеко, а, моживо, і неосяжно.

Кількість місць обмежена (камерна сцена), тому поспішайте придбати квиток за тел. 0986675200 або у касі філармонії.

Світлина від НОВИЙ ТЕАТР.

 

Занадто одружений таксист. Комедія.

Цього ж дня, 16 жовтня у франківському драмтеатрі також покажуть комедію. 

Сюжет:

Внаслідок нічної пригоди з неврівноваженою бабусею таксист Джон Сміт отримує черепно-мозкове ушкодження, і тепер у нього там, здається, не все гаразд... двоїться чи що... 2 квартири, 2 телефони та... 2 дружини!  Як виплутається і чи виплутається Джон Сміт з цієї ситуації? Тим більше, що справу ведуть 2 аж надто прискіпливих інспектори поліції...

Квитки можна придбати тут.

Світлина від Франківський драмтеатр.

Презентація книжки Марії Микицей «Dolce Vita»

Книгарня "Є". Івано-Франківськ та Видавництво Discursus запрошують на презентацію книжки Марії Микицей «Dolce Vita», що відбудеться 17 жовтня за участю авторки. Початок – о 18:00. Модераторка - Ольга Деркачова.

«Dolce Vita» — це історія дивної дружби і ще дивнішої любові, історія здійснення найсокровенніших бажань, навіть якщо для цього потрібно чекати півжиття, історія про неповторність і загадковість кожної миті, а ще про неможливість знайти відповіді на всі запитання.

Вхід вільний.

Світлина від Книгарня

Читайте нас в FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!