Прикарпатців запрошують на день відкритих дверей в академії Івана Золотоустого


Захід допоможе молоді та їхнім батькам визначитись щодо обрання майбутньої спеціальності.
Вже в цю суботу, 26 січня, відбудеться день відкритих дверей в Івано-Франківській академії Івана Золотоустого. Академія протягом дня буде відкритий для усіх бажаючих познайомитись з академічною атмосферою високого інтелекту та науки. Початок об 11:00 год.
 
"Запрошуємо завітати на День відкритих дверей і зустрітися з адміністрацією Академії. В ході зустрічі Ви дізнайтеся відповіді на всі запитання та додатково отримайте індивідуальну консультацію безпосередньо зі співробітником інформаційного відділу приймальної комісії", - пишуть а академії.
 
Місце проведення: вул. Єпископа Софрона Мудрого, 22.
 
Додаткова інформація за телефонами:
(068)  410 32 26 – Руслан Делятинський (відповідальний секретар Приймальної комісії);
(097) 035 41 74 – Олег Білоус (проректор з наукової роботи)
 
Довідково
 
Івано-Франківська академія Івана Золотоустого – це науково-педагогічний колектив досвідчених креативних викладачів і науковців в галузі богослов’я, історії, мистецтвознавства, політології, права, психології, філології, філософії тощо із дипломами освітньо-наукових закладів Австрії, Італії, Німеччини, Польщі, Словаччини, України, Хорватії, Чехії та інших країн.
 
Академія є продовжувачем діяльності Греко-Католицької Духовної Семінарії в Станіславові (тепер м. Івано-Франківськ) закритої в 1945 р. й відновленої в 1990 р. в складі Івано-Франківського Теологічно-Катехитичного Духовного Інституту реорганізованого у 2000 р. в Івано-Франківську Теологічну Академію. 21 травня 2018 року ВНЗ ще раз реорганізовано у Приватний заклад вищої освіти «Івано-Франківська академія Івана Золотоустого».
 
30 листопада 2018 р. Міністерство освіти і науки України надало державну ліцензію Івано-Франківській академії Івана Золотоустого.