Тренінг в рамках проекту "Створення проектно-освітнього центру розвитку інновацій та інвестицій в регіоні"


20 грудня о 10:00 год. в каб.205 центрального корпусу Прикарпатського національного університету відбудеться тренінг за участі представників громад, які займаються проектною діяльністю, студентів та викладачів.

Тренінг розпочнеться з презентації Проектно-освітнього центру розвитку «Агенти змін» керівником проекту Світланою Кропельницькою. Вона надасть учасникам багато корисної інформації, зокрема, про те, чим її команда може бути корисною та цікавою для спеціалістів у царині інновацій та інвестицій.

Далі про програми, які діють для підприємницьких проектів, розповість Олена Харіна, координатор національних проектів Міжнародної європейської науково-технічної програми «EUREKA» від України, експерт консорціуму EEN-Ukraine Директорату інновацій та трансферу технологій Міністерства освіти і науки України.

Крім того, з програмами ЄС для підтримки малого та середнього бізнесу ознайомить всіх, кому цікава ця тема, керівник Національного контактного пункту програми ЄС Горизонт-2020, професор кафедри фізики і хімії твердого тіла Прикарпатського університету Любомир Никируй.

Як підвищити конкурентоспроможність громад Прикарпаття за допомогою участі в існуючих обласних конкурсах, розкаже учасникам тренінгу Юрій Цимбалюк, начальник відділу з питань міжнародних зв’язків, інвестицій та проектної діяльності виконавчого апарату Івано-Франківської обласної ради.

Про грантову підтримку розвитку туристичних ініціатив в Івано-Франківській області можна буде дізнатися від начальника відділу туризму управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської облдержадміністрації Віталія Передерко.