У Москві проходить акція на підтримку українського Євромайдану


У центрі Москви, на Манежній площі, біля стін Кремля проходить акція на підтримку українського Євромайдана, повідомляє УНІАН.

Близько десяти осіб проводять поодинокі пікети біля пам'ятника Жукова. Демонстранти тримають в руках по плакати з написами: "Україна в Європу- проффесора в...", "Майдан! Росія з Вами! Зa Вашу і нашу свободу", "Україна- це Європа".

Як повідомив один з учасників акції Олексій Синодов, на акцію прийшли громадяни Росії, з метою підтримати демократичні перетворення в Україні. За його словами, це дуже важливо для початку демократичних змін у самій Росії.

"Ми прийшли підтримати людей, які вийшли на Майдан, які виступають за європейську інтеграцію України, за свою свободу", - заявив Синодів.

Він вважає, що у разі інтеграції України до Євросоюзу, це стане провалом зовнішньої політики президента Росії Володимира Путіна, що змусить російську влада по- іншому поглянути на європейські цінності.

Акція проходить мирно, хоча на місце її проведення прибули три машини поліції, проте правоохоронці не перешкоджають проведенню акції.

За матеріалами: УНИАН