У Вовчинці п'яний водій зніс електроопору. Автомобіль евакуювали


Сьогодні, 16 грудня, у с. Вовчинець на вул. Вовчинецька 45 невідомий автомобіль здійснив наїзд на електроопору.

Як повідомили Бліц-Інфо у пресслужбі поліції, прибувши на місце поліцейські виявили  Мерседес ВО7239СВ та групу місцевих жителів, які вийшли на місце ДТП.

Поспілкувавшись із громадянами патрульні встановили, що з автомобіля на момент ДТП вийшов один чоловік і залишається біля нього. Громадяни вказали на 33-річного громадянина, який перебував з явними ознаками сп'яніння та кров'ю на лиці і стверджував, що не керував автомобілем, але був пасажиром на передньому правому сидінні.

Оглянувши салон патрульні помітили, що подушка безпеки пасажира недеформавана та не зімнута, на відміну від подушки безпеки водія на якій ще й були сліди крові.

Патрульні встановили, що автомобілем керував цей чоловік, це підтверджено і поясненням свідків.

Чоловік відмовився від проходження освідчення, і на нього складено матеріали за ч. 1 ст. 126, ч. 1 ст. 130 та  ст. 124 КУпАП. Окрім того, патрульні евакуювали автомобіль.

Внаслідок ДТП пошкоджено електроопору, через що над проїзною частиною зависли проводи, що створює загрозу безпеці дорожнього руху. Частину дороги поліцейські обгородили та охороняли місце події до приїзду ремонтних служб.

Читайте нас в FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!