В Івано-Франківську під час пожежі мало не загинув чоловік


Минулої доби, 25 січня, вогнеборці ліквідували 7 пожеж, 1 людина травмована. Про це повідомляє управління ДСНС в Івано-Франківській області.

Зокрема, о 06:04 в Івано-Франківську на вулиці Героїв УПА виникла пожежа в підвальному приміщенні 9 поверхового житлового будинку. Вогнем пошкоджено сміття. На пожежі отримав травми чоловік 1974 р.н., потерпілого госпіталізовано в обласну клінічну лікарню. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку потерпілого.

О 19:15 в селі Слобода Долинська Долинського району виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем пошкоджено покрівлю та 2 м.куб. пиломатеріалів. Причина виникнення пожежі  встановлюється.

Також о 19:25 в Івано-Франківську на вулиці Івасюка горів вантажний автомобіль. Вогнем пошкоджено привід навісного ковша. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замиканні електропроводки.

О 19:25 в Івано-Франківську на вулиці Медичній сталася пожежа на фланцевому з’єднанні газової труби в приватному господарстві. Вогнем пошкоджено утеплювач стіни. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Крім того, о 19:52 в місті Косів горів гараж в приватному господарстві. Вогнем знищено майно в приміщенні гаражу. На пожежі врятовано два сусідні житлові будинки. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 23:17 в селищі Яблунів Косівського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено перекриття. Причина виникнення пожежі встановлюється.

26 січня о 00:35 в місті Долина на вулиці Міцкевича виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі встановлюється.