В Івано-Франківську влаштують благодійну дегустацію випічки


Українська благодійницька мережа проводить першу благодійну дегустацію “Скуштуй печиво — подаруй шанс”.

Усі зібрані кошти використають на придбання дарунків для творчості і передані вихованцям Залучанського дитячого будинку-інтернату, інформує Українська благодійна мережа.

На цій дегустації охочі матимуть змогу в особливий спосіб підтримати вихованців дитбудинку для сиріт з обмеженими можливостями — власноручно спекти печиво та запропонувати скуштувати його гостям благодійної дегустації, які перед цим повинні будуть зробити грошову пожертву на будь-яку суму.

Дегустація відбудеться 14 грудня 2013 року з 14:00 до 17:00 години у центрі “Є” в Івано-Франківську по вулиці Незалежності, 31, 5 поверх.

Бажаючим взяти активну участь, запропонувавши гостям свою випічку треба заповнити та надіслати заявку на участь. Зверніть увагу, що кількість учасників обмежена (20 місць), але не обмежена кількість гостей.

Основні умови участі:

1. Перші, хто надішле заповнені заявки, будуть запрошені на дегустацію як учасники.

2. Учасники повинні самостійно приготувати випічку та з'явитися за місцем проведення дегустації за 30 хвилин до її початку.

3. Перед участю у дегустації кожен учасник повинен виготовити з картону (або іншого матеріалу) скриньку для збору благодійних пожертв.

4. Учасники особисто відповідають за якість та придатність представлених ними на дегустації продуктів харчування.