В парку на Молодіжній в Івано-Франківську УГКЦ збудує християнський садок?


Нагадаємо, що В Івано-Франківську розпалився черговий будівельний скандал. Мешканці мікрорайону Хоткевича-Молодіжна виходили на захист парку, площа якого відчутно зменшилася.

Виявляється, територію в майже гектар огородило Єпархіальне управління. За словами їх юриста, ця місцина надана рішенням сесії міської ради ще 2010 року УГКЦ в постійне користування. 

Згідно з задумом, на території парку має повстати цілий комплекс, який призначений для молитовних зборів віруючих, навчання молодих священиків, управління і тимпчасового проживання.

Проте, згідно інформації народного депутата України, екс-секретаря Івано-Франківської міськради Руслана Марцінківа, у парку по вулиці Молодіжна УГКЦ має намір збудувати християнський дитячий садок. Про це він розповів в ході онлайн чат-конференції на сайті «Бліц-Інфо».

За словами Руслана Марцінківа, нічого поганого в тому, що в парку виросте християнський дитячий садок, немає. А Єпархіальне управління УГКЦ уже давно має намір звести в Івано-Франківську подібний заклад.