Якої погоди чекати прикарпатцям цього тижня


За повідомленням синоптиків початок тижня на Прикарпатті буде з опадами, однак з "плюсовою" температурою.

Зокрема, сьогодні, 18 березня, протягом усього дня на Прикарпатті утримається хмарна погода. Подекуди виглядатиме сонце, опадів не прогнозують. Температура повітря вдень 11 -13о тепла, вночі - 3-5о, інформує Бліц-Інфо  з посиланням на Український гідрометеорологічний центр.

У вівторок, 19 березня, весь день буде хмарним. Дрібний дощ розпочнеться ще до світанку, але до середини дня повинен припинитися. Стовпчики термометрів покажуть 2-4о вночі та 6-8о вдень.

Ранок середи, 20 березня, очікується ясний, а вдень та ввечері небо буде ховатися за хмарами. Без опадів. Температура вночі від 0о до 2о тепла, вдень 6-8о тепла.

У четвер, 21 березня, вже вранці небо на Прикарпатті затягнеться хмарами, які так і не зникатимуть до кінця дня. Без опадів. Температура повітря вночі  0-2о, вдень - 9-11о.

У п'ятницю, 22 березня, вечері на небі можливі прояснення, але протягом дня погода буде похмурою. Уночі можливий дрібний дощ. Вранці він стихне, та більше цього дня опади не розпочнуться. Температура повітря вдень 8-10о тепла, вночі - 3-5о.

Читайте Бліц-Інфо в FacebookTelegram та Twitter. Тільки найважливіші новини!