5 причин купити переносний кондиціонер


В літню спеку без кондиціонеру не обійтись, проте не завжди є можливість придбати та встановити спліт-систему. Розбираємось в перевагах переносних кондиціонерів.

Ціна

Переносні кондиціонери часто коштують значно дешевше за настінні. Тож якщо хочеться придбати в дім охолоджувальний прилад, але немає можливості витрачатися на спліт-систему і послуги з установки — мобільний кондиціонер незамінний.

Простота встановлення

На відміну від спліт-систем, мобільний кондиціонер не потребує монтажу, тож використовувати його можна одразу після купівлі. Щоб почати охолоджувати приміщення, достатньо:

  • принести кондиціонер додому;
  • вибрати оптимальне місце;
  • вивести трубу для гарячого повітря у вікно або під’єднати її до вентиляції;
  • ввімкнути пристрій.

Не доведеться свердлити дірки для кріплення і псувати ремонт, шукати монтажників, в яких в літній сезон весь час розписаний на місяці, витрачати зайвий час і гроші — встановити мобільний кондиціонер самостійно може будь-хто.

Особливою популярністю такі кондиціонери користуються серед жителів історичних будівель. В таких будинках заборонено встановлювати спліт-системи, адже зовнішній блок кондиціонеру псуватиме вид історичного фасаду.

Функціонал, що не поступається спліт-системам

Сучасні мобільні кондиціонери мають той же набір функцій, що і настінні аналоги. Наприклад, переносний кондиціонер Electrolux може запропонувати користувачам наступний перелік функцій:

охолодження;

вентиляція;

осушення;

фільтрація;

обігрів;

дистанційне управління;

таймер автоматичного вмикання і вимикання.

Мобільність

Можливість переміщати кондиціонер по квартирі, встановлюючи його там, де він потрібніший — важлива перевага мобільних моделей. Також переносні кондиціонери дуже цінують люди, що тимчасово живуть в гуртожитку, санаторії чи в орендованих квартирах. На відміну від настінних кондиціонерів, встановлення мобільного кліматичного приладу не потребує узгодження з власником квартири, а при переїзді його легко забрати до нового житла.

Можливість обігріву

Суттєва частина мобільних кондиціонерів, представлених на ринку, мають функцію обігріву, що дуже актуально восени до початку опалювального сезону. Обігрів здійснюється за принципом тепловентилятора і забезпечує комфортну температуру в приміщенні, незалежно від погоди за вікном.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!