6 помилок при виборі сукні на випускний


Вже зовсім скоро українські школярки підуть на один з найважливіших вечорів у своєму житті - випускний. Світлини з цього дня зберігатимуться до кінця життя, а кожен знайомий однокласників, можна не сумніватися, розповість експертну думку щодо сукні.

Журналісти поцікавились в українського модного експерта Юлії Айсіної, на що саме звернути увагу при виборі сукні і які помилки частіше за все роблять дівчата. Шість простих правил допоможуть красуням не червоніти, коли вони покажуть дітям випускний альбом, пише Знай з посиланням на Сегодня

Правильна білизна

Шлейки бюстгальтера у контрасті з сукнею та видимі шви - це жахливо. На спідню білизну слід звернути особливу увагу - вона взагалі має бути не помітною. Крім того, не слід одягати замалі речі для більшої форми грудей.

Висота каблука

Обов'язкова складова випускного - це танці до ранку, а на високих підборах гасати не надто зручно. "Лабутенівська" довжина каблука не пасує низьким та повненьким дівчатам, а невисокий каблук навпаки зробить їх більш стрункими.

Однакові аксесуари

Сьогодні не обов'язково підбирати аксесуари однакового кольору. Сумка та туфлі можуть бути різного кольору. Однак не слід взувати чорні босоніжки під повністю білий верх.

"Важка" біжутерія

Не варто вдягати масивну біжутерію під легку сукню. Вона робить образ важким та дешевим. Для масивної біжутерії є поодинокі випадки, до того ж її треба правильно підбирати.

Проста зачіска

Не варто вигадувати вкрай розкішну зачіску. Сьогодні модно бути простою та природною. Куди гарніше зробити легкі локони, або стильний пучок, ніж вийти не люди з тоннами лаку, що сяє на сонці наче золото.

Непомітний макіяж

Щоб бути гарною достатньо підкреслити очі, губи та інші частини обличчя. Робити надто червоні щоки та фіолетові губи не обов'язково. Випускний - це свято для юних леді, тож експерименти з мейкапом можна притримати для Хелловіна та рок-концерту.