Акція Creepy Plus — ЖАХливо круті знижки від CreditPlus!


Одна з найбільших та найпопулярніших фінансових компаній України CreditPlus запустила нову акцію до Гелловіну. Такого ще не було — знижки до -99% розігруватимуться щотижня для клієнтів компанії!

Акція Creepy Plus — це заохочувальний розіграш, у якому зможуть взяти участь усі клієнти компанії: як нові, так і постійні. Згідно з умовами, користувачі сервісу, які виграють, зможуть отримати великі знижки, які можна активувати за допомогою промокодів.

Щоб стати учасником, достатньо оформити кредит онлайн на карту та користуватись ним мінімум три дні. Важливо закрити його, не виходячи на статус прострочення. А ще — чим більше кредитів, тим вищий шанс на виграш!

Розігруватимуться такі промокоди: на 99%, 90% та 50% знижки на повторний кредит онлайн на карту.

Акція діє від 16.10.2023 до 05.11.2023 включно. Creepy Plus поділена на три періоди, під час яких називатимуться переможці акції. Щопонеділка у цей період оголошуватимуться щасливчики, які переможуть в одному або навіть у декількох турах.

Для справедливості такі акції проводяться за допомогою сайту з жеребкуванням, щоб випадковим чином генерувати імена учасників та переможців. Компанія особисто сповіщає переможців про виграш, а також публікує їхні імена у своїх соціальних мережах. Ознайомитись з подробицями можно за цим посиланням https://creditplus.ua/creepy-plus.

Про компанію CreditPlus

CreditPlus — одна з найвідоміших компаній на фінансовому ринку України. З 2017 року бренд впевнено займає провідні позиції різних впливових рейтингів, а також неодноразово ставав «Вибором Країни». Організація не раз здобувала перемоги в почесних церемоніях та отримувала статус «Найкращої МФО».

Крім того, завдяки цінному досвіду спеціалістів компанії та продуманим бізнес-процесам CreditPlus відновили свою роботу через декілька місяців після повномасштабного вторгнення. Від першого дня компанія регулярно підтримує армію та благодійні фонди, надаючи щомісячні звіти своєї роботи та грошових переказів в особистому блозі на сайті.

Переваги компанії

Компанія відома своїм лояльним ставленням до клієнтів. CreditPlus поновили нарахування процентів лише після остаточного повернення до роботи. В перші місяці після 24 лютого 2022 організація не нараховувала проценти клієнтам. Крім того, компанія переглянула формат власного продукту та оновила його стандарти. Тепер кредит діє до 1 року, а сплачувати його можна окремими платежами, які вибираються під час оформлення (від 3 до 30 днів). Також клієнти регулярно отримують персональні знижки на повторні кредити. До того ж бренд не скасував можливість отримання першого кредиту під 0,01% на перший вибраний період. Усі нові клієнти можуть відчувати переваги співпраці уже з першого дня взяття кредиту онлайн на карту.

CreditPlus неодноразово проводила акції для своїх клієнтів. А ще одна — «Приведи друга» діє й досі. Клієнти, які приводять у сервіс своїх знайомих, гарантовано отримують поповнення мобільного рахунку як свого, так і друга.

Як отримати кредит онлайн на карту у CreditPlus

  1. Завантажити додаток — є як для Android, так і для iOS. Також можна подати заявку на сайті.

  2. Вибрати бажану суму (до 15 000 грн — для нових клієнтів, до 25 000 — для повторних). Визначити строк внесення платежу та подати заявку.

  3. Пройти коротку реєстрацію та надіслати анкету на розгляд.

  4. Отримати рішення та підписати договір.

  5. Отримати переказ на карту та розпоряджатися грошима на власний розсуд.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!