АМКУ розпочав справу щодо можливої змови під час ремонту тротуарів та реконструкції очисних споруд у Долині


Західне міжобласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України 22 лютого розпочало справу щодо можливої змови під час ремонту тротуарів та реконструкції очисних споруд у Долині.

Про це повідомили на сайті відділення Антимонопольного комітету.

"Під час здійснення заходів державного контролю щодо створення конкурентного середовища та захисту конкуренції у сфері публічних закупівель, Відділення встановило, що ТОВ «ЕКОСПЕЦБУД» та ТОВ «Будівельна компанія «ДОБРЕ» брали участь у процедурах закупівель поточного середнього ремонту тротуарів м. Долина (Івано-Франківська обл.) та реконструкції існуючих очисних споруд з встановленням необхідних споруд потужністю 150 м³/добу для очищення стічних вод по вул. Шептицького, 69 в м. Долина. Закупівлі проводились комунальним підприємством «Комунгосп» Долинської міської ради, загальною очікуваною вартістю 10 374 252 грн з ПДВ", - зазначається у повідомленні.

В АМКУ наголошують, що під час попереднього дослідження закупівель виявили факти, які можуть свідчити про узгоджену поведінку учасників. Через це відділення розпочало справу.

Товариство з обмеженою відповід­альністю «ЕКОСПЕЦБУД» зареєстровано 11.07.2013 в Івано-Франківську. Керівником організації є ШЕЛЕНКО МИКОЛА ЗЕНОВІЙОВИЧ. Розмір статутного капіталу складає 1 500 грн. Основний вид діяльності - будівництво житлових і нежитлових будівель.

Організація ТОВ "БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ "ДОБРЕ" зареєстрована 24.07.2017 в Івано-Франківську. Керівником організації є ПЕТРІВ ТАРАС ІГОРОВИЧ. Розмір статутного капіталу складає 1 000 грн.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!