Asus Zenbook – досконалість для зручності та практичності


Надійні та стильні ноутбуки від Asus серії Zenbook завоювали серця багатьох користувачів. Це популярна серія ультратонких моделей, що випускаються з діагоналлю екрану від 14 до 16,2 дюймів.

Різноманітність модифікацій дозволить зробити вдалий вибір, ґрунтуючись на своїх уподобаннях та бюджеті на покупку. Ноутбуки доповнюються операційною системою Windows 10 із можливістю оновлення до 11 версії.

Після випробування цього продукту ми дійшли висновку, що різні моделі призначені для різних цілей і завдань. Наприклад, UX3402YA-KP245 і UX3402ZA-KP413W підійдуть для бізнесу, UX435EG-KK512R і UM3402YA-KP246 для навчання за рахунок компактних розмірів, а UX7602ZM-ME148X та UX548 являються універсальними рішеннями. З пропозиціями зручніше ознайомитись тут https://www.foxtrot.com.ua/ru/shop/noutbuki_asus-zenbook.html, де є опис всіх моделей та характеристики. Менеджери магазину «Фокстрот» додатково нададуть допомогу у виборі, ґрунтуючись на запитах покупців.

Технічні особливості

Стильний дизайн доповнюється закругленими кутами та тонкими рамками, а на кришці – оригінальний малюнок. Корпус може бути металевим чи пластиковим залежно від моделі. На вибір є кілька відтінків:

сріблястий;

чорний;

сірий;

синій;

зелений.

Вага від 1 до 2,5 кг, що робить його практичним для поїздок та подорожей.

За відображення інформації відповідають матриці IPS та OLED. Їхня частота оновлення від 60 до 90 Гц, що гарантує плавність кадрів у динамічних сценах. Мінімальна допустима роздільна здатність Full HD (1920x1080) і більше. Дисплеї глянсові, матові та антивідблискові.

Продуктивність

На вибір представлені процесори AMD та Intel, а також є оперативна пам'ять DDR4, LPDDR4X, LPDDR5 за стандартом об'ємом від 8 до 32 Гб. Кожен із цих компонентів забезпечує задану потужність під виконувані завдання відповідно до класу обраного ноутбука.

Для зберігання даних передбачено встановлення накопичувача SSD об'ємом 512 Гб або 1 Тб. В обов'язковому порядку є роз’їм HDMI, Bluetooth, ScreenPad, NumberPad, а деякі моделі і зовсім доповнені сканером відбитків пальців, підвищуючи безпеку пристрою. 

Де замовити ноутбук?

Пропозиції серії Asus Zenbook представлені в магазині «Фокстрот», де є кілька десятків моделей на вибір. Вони доповнюються детальним описом та характеристиками, мають фотографії для наочності оцінки та гарантію від виробника.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!