Бойовики лютують: 129 обстрілів за добу


Бойовики й надалі збільшують кількість та інтенсивність обстрілів позицій наших сил та мирних населених пунктів на Донбасі. За добу бандформування 129 разів обстріляли позиції наших військових.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

«Бандформування не припинили обстрілювати позиції наших сил поблизу донецького летовища. Під обстріл «Градами» потрапили населені пункти Тоненьке, Красногорівка, Богданівка та Піски. Вогню з ствольної артилерії і гранатометів до півтретьої ночі піддавався також новий термінал аеропорту, який наші військові залишати не збираються», - йдеться у повідомленні.

Крім того, якщо вдень місцем найбільшого загострення залишався район Донецького аеропорту та населені пункти поблизу нього, то на вечір противник переніс вогонь на Луганський напрямок - у райони населених пунктів Кряківка, Верхня Вільхова, Трьохізбенка, Кримське та Станиця Луганська. Розпочинаючи з 19.00 по цим населеним пунктам бойовики нанесли 13 ударів із РСЗВ «Град».

За даними штабу АТО, з 18 години вчорашнього вечора і до сьогоднішнього ранку, незаконні збройні формування відкривали вогонь 44 рази.