Бойовики обстріляли Луганське з зенітки


Бойовики застосували зенітну установку ЗУ-23 по позиціях сил АТО під Луганським. Джерело: fakty.ictv.ua

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО. Там зазначають, що загалом ситуація у зоні проведення АТО залишається неспокійною, хоча кількість обстрілів порівняно з минулою добою зменшилась. Зокрема, зафіксовано 57 обстрілів позицій ЗСУ, з них – на Донецькому напрямку 46 та 11 –  на Маріупольському.

Позиції наших військ поблизу Зайцевого, Лозового, Майорська, Луганського, Троїцького та Пісків російські терористи обстріляли з гранатометів різних калібрів та великокаліберних кулеметів, – йдеться у повідомленні. Крім того, по опорних пунктах наших військ у районі Мар’їнки, Лебединського та Павлополя бойовики вели вогонь з гранатометів різних калібрів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

А близько 20.00 терористи відкрили неприцільний вогонь з міномету та випустили по наших опорних пунктах поблизу Опитного 6 мін. По позиціях на шахті Бутівка, в районі Авдіївки та Пісків російські бойовики вели вогонь з різних калібрів та великокаліберних кулеметів. З опівночі активність ворога значно зменшилась та зафіксовано 2 обстріли зі стрілецької зброї – поблизу Мар’їнки та Пісків. Нагадаємо, вчора російсько-терористичні війська поблизу Красногорівки атакували сили АТО з РСЗВ-21 Град.

Джерело: fakty.ictv.ua