Будівлю колишнього дитсадка у Боднарові за повну ціну ніхто не купив


11 серпня управління комунальної власності Калуської міської ради оголосило про проведення електронного аукціону з приватизації будівлі старого дитсадка на вул. Галицькій, 21 у с. Боднарів.

Стартова ціна будівлі на аукціоні становила близько 968 тис. гривень. Електронний аукціон мав відбутися 5 вересня, однак не відбувся через відсутність учасників, інформують "Вікна".

Аукціон було оголошено без умов (це перший етап, коли будівлю виставили за повну ціну) або з умовами — у разі, якщо будівлю продаватимуть на аукціоні зі зниженням стартової ціни чи покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій, стартова ціна буде наполовину меншою. Кожен наступний аукціон оголошують автоматично, але виключно у разі, якщо не відбувся попередній.

Відтак вже 4 вересня оголошено другий етап — аукціон зі зниженням стартової ціни — зараз вона становить близько 484 тис. гривень. Термін подання заяв від потенційних покупців — до 12 вересня, електронний аукціон запланований на 13 вересня.

Будівля старого дитсадка — цегляна нежитлова будівля з підвалом під частиною будівлі, загальна площа становить 447,1 кв. метрів, у тому числі загальна площа приміщень підвалу 99,7 кв. метра, рік будівництва — 1964; будівля непридатна для нормальної експлуатації та потребує ремонту, фізичний знос — 58%.

Нагадаємо також, що будівлю старого дитсадка у Боднарові було включено у перелік об’єктів комунальної власності Калуської громади, що підлягають приватизації у 2023 році, наприкінці минулого року. Її планували продати також у 2021 році, однак тоді аукціону оголошено не було. До 1987 року в будівлі знаходився дошкільний заклад, який потім перейшов у новозбудоване приміщення. Деякий час тут була автошкола. Відтак тривалий час будівля пустує.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!