Через дефіцит в енергосистемі на Прикарпатті таки введуть графіки для бізнесу та промисловості


Унаслідок похолодання та нестабільної ситуації через минулі обстріли, ситуація в енергосистемі України постійно змінюється.

Тому НЕК «Укренерго» повідомила про застосування графіків обмеження потужності для підприємств, в тому числі і для Прикарпаття. Діяти вони будуть з 18:00 до 22:00. Про це повідомило "Прикарпаттяобленерго".

"Що ж таке графіки обмеження потужності (ГОП)? Фактично – це документи, в яких є перелік великих споживачів області та потужність, до якої ці підприємства мають знизити своє споживання. Інформування таких підприємств про необхідність заощадження АТ «Прикарпаттяобленерго» вже провело в індивідуальному порядку. Надалі ці обмежувальні заходи мають контролювати керівники підприємств, підлаштовуючи свої виробничі процеси під доведену графіками потужність"- пояснюють в компанії. 

Окрім цього, енергетики просять обмежити споживання і побутових споживачів.

Інформації про доведення графіків для населення наразі НЕМАЄ, втім потрібно бути готовими до різних можливих сценаріїв. Тож прикарпатців просять бути підписаними на офіційні джерела АТ «Прикарпаттяобленерго» та слідкувати за оновленнями: 

◦ Telegram - https://t.me/prykarpattyaoblenergo_official
◦ Viber - http://surl.li/gpxos
◦ Facebook - https://www.facebook.com/oe.if.ua

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!