Чоловічі годинники Bvlgari – ода шику та елегантності


Кожна годинникова мануфактура пропонує унікальні колекції, які відрізняє її особлива стильова концепція.

Не дивно, що годинникові «гурмани» можуть на око визначити якого бренду та чи інша модель. Не стали виключенням і моделі цього виробника.

Чоловічі годинники Bvlgari https://imidge.com.ua/ru/f-male-watches-bvlgari/ відрізняє особливий шик, який при цьому мирно уживається з елегантністю та навіть спортивністю. Це не дивно, бо дизайн розробляють спеціалісти, які не бояться експериментувати ні з матеріалами, ні з формами. Крім того годинники цієї мануфактури поєднують в собі швейцарську точність та досконалість з італійською харизмою. Не дивлячись на те, що майстри приділяють величезну увагу годинникам для жінок, чоловічі серії теж вражають різноманіттям та довершеністю. Оцінити це різноманіття можна за допомогою фото та описів. Консультанти Імідж радять уважно читати описи. Так ви отримаєте інформацію про механізми, що використовуються, особливості конструкції і функціонал.

Розкіш, яка виглядає стильно

Чоловічі годинники від Bvlgari виглядають статусно, респектабельно і дорого. Це не дивно, бо для їх створення використовуються тільки преміальні матеріали. Корпус може мати як класичну круглу форму, так і бути виконаним у вигляді кола «закритого» у прямокутну рамку. Не менш стильно виглядають моделі з квадратними корпусами. Щодо матеріалу в залежності від преміальності моделі це може бути не тільки ювелірна сталь а золото біле або жовте. Насправді, почав бренд підкорення світу товарів класу люкс з ювелірних виробів. Тому майстри мануфактури «на ти» з усіма матеріалами, які тільки можуть використовуватися у ювелірній справі. В результаті, вони перенесли свою майстерність у годинникову справу і дякуючи цьому створили справжні шедеври.

Браслети з натуральної шкіри екзотичних тварин гармонійно вписуються і доповнюються застібками, виконаними з такого ж матеріалу як і корпус. Циферблати у деяких моделей вражають лаконічністю. Такі супер практичні варіації мають тільки годинникову стрілку та стрілки, які показують хвилини та секунди. Замість цифр використані мітки, які добре видно в будь яку пору (вдень та вночі). На циферблаті також встановлене віконце для дати. Здавалося б така лаконічність не має користуватися попитом у сучасних споживачів, які підбирають для себе годинники з багатьма опціями. Але це помилкове судження. Бо такі лаконічні моделі ідеально вписуються в будь-який стиль. Тому вони не втрачають своєї популярності. Безперечно, привертають увагу і годинники для чоловіків з різним додатковими опціями та дизайнами які складно назвати лаконічними. 

Відкрити світлину

Всі годинники для чоловіків від Bvlgari:

- Стильні;

- Мега точні;

- Функціональні;

- Ергономічні;

- Виконані з швейцарською точністю та бездоганністю;

- Зачаровують суто італійським шармом.

Не дивно, що покупці які шукають не просто красивий годинник але одночасно сучасний та елегантний обирають саме модель від Bvlgari і консультанти Imidge це підтверджують.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!