Для "Дому воїна" виділили приміщення в центрі Івано-Франківська


Івано-Франківська міська рада на позачерговому засіданні прийняла рішення про виділення приміщення площею 300 м2 по вулиці Січових Стрільців для розміщення комунального закладу «Дім воїна».

Це питання в сфері управління комунальним майном протягом кількох місяців вивчав та опрацьовував Департамент комунальних ресурсів та сільського господарства. Про це повідомив заступник міського голови, директор Департаменту Микола Вітенко.

«Було багато організаційної роботи. І тепер маємо результат. Для зручності отримувачів послуг, які будуть надаватись цим закладом, та зважаючи на їх актуальність в наш час, міська влада виділила окрему одноповерхову будівлю площею майже 300 м2. Об’єкт розташований в центральній частині міста на вул. Січових Стрільців, 8. Раніше ця будівля використовувалась для надання послуг соціального характеру», - каже заступник міського голови, директор Департаменту Микола Вітенко.

Нагадаємо, що 15 червня цього року Івано-Франківська міська рада створила комунальний заклад «Дім воїна» – заклад, утворений для надання соціальних послуг особам з інвалідністю внаслідок війни, учасникам бойових дій, учасникам війни, учасникам антитерористичної операції, операції об’єднаних сил і особам, які брали участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України, членам їхніх сімей та членам сімей загиблих (померлих) таких осіб, добровольцям, постраждалим учасникам Революції Гідності та членам сімей Героїв Небесної Сотні.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!