Долинський палій розповів, скільки отримував за підпал автівок військових


У вівторок 7 серпня, Івано-Франківський міський суд визначив міру запобіжного заходу для підозрюваного у підпалах автомобілів військових у Долині.

Як повідомили у пресслужбі міського суду, йдеться про жителя міста Долина 2005 року народження. Чоловік зі своїм братом, спалили у продовж липня-серпня 3 автомобілі у місті Долина, яким користувалися військовослужбовці ЗСУ.

"Судом було з’ясовано, що брат підозрюваного, на одному із прикарпатських телеграм-каналів про пошук роботи, знайшов оголошення про роботу за яку пропонували значну винагороду. Сконтактувавши із роботодавцем, брат підозрюваного отримав пропозицію підпалювати релейні шафи на залізниці та автомобілі, які за зовнішніми ознаками належать військовослужбовцям ЗСУ. Упродовж кількох тижнів двом братам вдалося підпалити у Долині три автомобілі, які належали військовим. За свою роботу, яку вони підтверджували відео та фотоматеріалами, брати отримували на картку винагороду у сумі 40000 гривень. Гроші вони ділили порівну",- повідомили у пресслужбі суду.

Суд обрав підозрюваному міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без визначення розміру грошової застави. 

Нагадаємо,  раніше Бліц-Інфо повідомляв, що у Долині невідомі підпалили автівку військовослужбовця, який приїхав у відпустку з фронту.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!