Дорожники прозвітували про стан доріг в Івано-Франківській області


Станом на ранок 23 січня продовжує сніжити на всій території Івано-Франківщини. Покриття на дорогах державного значення мокре, місцями засніжене.

Проїзд автошляхами забезпечує 54 одиниці техніки та 71 робітник, йдеться на сторінці Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області. За останню добу у боротьбі з наслідками негоди використано 143 т піщано-сольової суміші та 506 т чистої солі. 

Протягом дня синоптики прогнозують сніг, хуртовини, на дорогах – ожеледиця. Температура повітря вдень коливатиметься від -3°С до +2°С.

У САД закликають водіїв неухильно дотримуватися правил дорожнього руху: не перевищуйте швидкість, користуйтесь пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції під час руху.

Перелік місць відстою транспортних засобів у розрізі автомобільних доріг загального користування: https://bit.ly/3DeFe6w

У разі виникнення надзвичайної ситуації на дорозі можна звертатися до чергових диспетчерів Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області: 067-340-39-62 та 034-272-22-28.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!