Досягти мрії, йдучи вузькою дорогою: франківець RAGUCCI дебютує із синглом “SKU SKU”


RAGUCCI – новий український хіп-хоп проєкт із Польщі. Його творець – 25-річний франківець Назарій Кіщук, який зараз проживає і працює у Варшаві. Трек SKU SKU – став дебютною роботою у цьому році від RAGUCCI.

У презентованому синглі Назар розкриває тему досягнення кожним із нас власних мрій та цілей, попри усі перешкоди та страхи, які неодмінно виникатимуть на шляху до успіху.
Головною задумкою треку, за словами артиста, є спроба показати боротьбу із внутрішнім страхом, котрий забороняє людям діяти, та перемогу над ним.

“Перемогти власні страхи та спокуси можна тільки тоді, коли ти будеш щирий і відкритий у розмові із самим собою. Якщо перестанеш себе обманювати, то зможеш зрозуміти та перебороти ті перешкоди та страхи, які раніше здавалися непоборними ”, – коментує RAGUCCI.

“Завжди зручно йти протоптаною стежиною, проте вона не завжди заведе тебе у вірне місце. Зате проклавши власний, вузький шлях, натерши собі мозолі та кожного дня ризикуючи, висячи на волосині від фіаско, ти отримаєш найцінніший експіріенс та зможеш правильно і сміливо прокладати власну дорогу у своє майбутнє” – додає виконавець.

За музичну складову композиції відповідав марокканський продюсер AUDIOTHVG відомий за колабораціями із французькими та марокканськими виконавцями. Роботи, спродюсовані AUDIOTHVG, зібрали вже не один мільйон переглядів на YOUTUBE та стрімінгових платформах. Гітарний семпл до інструменталу написав земляк Юсеффа (справжнє ім’я AUDIOTVG) – NOMVNE.

За графічне оформлення синглу відповідала Тетяна Вагілевич – молода, талановита графічна дизайнерка з Калуша, котра також проживає у Варшаві.

«У результаті міжнародної колаборації ми отримали добротний мелодичний треп з філософськими роздумами, приправлений марокканськими музичними спеціями та поданий слухачеві на великій українській тарілці».



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!