Ділянки із покладами глини та гравію на Снятинщині виставили на аукціон


Державна служба геології та надр України виставила на аукціон продажу спеціальних дозволів на користування надрами двома ділянки із покладами глини та гравію на Снятинщині.

Мова йде про Видинівське родовище гравію та Рудниківське родовище глини.

Видинівське родовище розташоване на відстані 2,0 км на північний захід від с. Видинів Коломийського району Івано-Франківської області. Вид корисної копалини: гравій, піщано-гальковий матеріал, пісок. Вид користування надрами та строк, на який надається дозвіл: геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислова розробка, корисних копалин з подальшим видобуванням корисних копалин (промислова розробка родовищ), 20 років. Стартова ціна - 2 439 888,61 грн без ПДВ.

Рудниківське родовище розташоване за 150 м від південно-східної околиці с. Рудники Снятинського (Коломийського – відповідно до постанови Верховної Ради України «Про утворення та ліквідацію районів» від 17.07.2020 № 807-ІХ) району Івано-Франківської області. Вид корисної копалини: глина. Вид користування надрами та строк, на який надається дозвіл: видобування корисних копалин, 20 років. Стартова ціна - 99 388,8 грн без ПДВ.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!