Фестиваль єднання: У Бурштині готуватимуть 30 літрів борщу


З нагоди Дня борщу мешканців та гостей м. Бурштин запрошують спільно приготувати 30 літрів традиційної страви за колоритними рецептами.

Захід відбудеться 12 вересня об 11:00-14:00 у м. Бурштин, вул.О.Басараб, 1 стадіон Бурштинського Торгівельно-економічного Фахового Коледжу ДТЕУ, інформує Бурштинська міська рада.

На учасників смачного фестивалю єднання «Щирий борщ» також очікують розважальні локації, квест для молоді, кулінарні майстер-класи тощо.

Подія ініційована Благодійним фондом «Рокада» за підтримки UNHCR Ukraine - Aгентство ООН у справах біженців в Україні та організована з метою комфортної інтеграції внутрішньотпереміщених осіб, їх знайомства з кулінарними особливостями регіону.

Смачний фестиваль єднання стартує з Хмельницької області та пройде у семи регіонах України: Львівщині, Волині, Прикарпатті, Чернівеччині, Тернопольщині та Рівненщині.

Сотні мешканців понад 20 місць компактного проживання вимушених переселенців візьмуть участь у приготуванні борщу, який, як відомо, єднає українців.

Загалом, організатори фестивалю планують приготувати кілька тисяч літрів традиційної страви за рецептами з різних куточків нашої країни.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!