Франківськ йде на аукціон за котельно-зварювальний завод - Марцінків


Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків заявив, що місто візьме участь в аукціоні щодо купівлі державного підприємства "Івано-Франківський котельно- зварювальний завод".

Про це Марцінків сказав під час онлайн-включення 25 вересня.

"Те, що новина про аукціон, 63 завод. Ви знаєте, що Фонд державного майна вирішив... Хоча, на мою думку, можна було використати цей завод в інших цілях. Тим більше, що це Фонд держмайна. Але маємо сьогодні, виставили його на аукціон. Місто прийняло рішення брати участь в цьому аукціоні. Попробуємо, не знаємо, чи вдасться, але хороша зона для промислового розвитку. Ну, і загалом, вважаю, що місто не має права змінювати цю ділянку з промисловості у інше цільове призначення", - заявив Марцінків.

Далі Марцінків додав, що учасники аукціону мають знати, що позиція міста полягає у тому, що ця ділянка й надалі має бути промисловою.

Нагадаємо, аукціон щодо приватизації державного підприємства "Івано-Франківський котельно-зварювальний завод" відбудеться вже завтра, 26 вересня. Цінові пропозиції приймаються до 20:00 години 25 вересня. Стартова ціна лота — 20,40 млн гривень без ПДВ. Гарантійний внесок - 4 081 488,54 грн. Мінімальний крок під час торгів 1% - 204 074,43 грн.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!