Франківська громада втратила на фронті ще двох воїнів


Під час бойових дій на сході України загинули двоє захисників з Івано-Франківської громади.

В боротьбі з окупантами віддав життя воїн - захисник з села Угорники РИМЧУК ДМИТРО МИКОЛАЙОВИЧ, 1974 р.н., який з перших днів повномасштабної війни став на захист нашої Держави. Трагічну звістку повідомили в сільраді.

Загинув ДМИТРО 31 жовтня 2023 року поблизу населеного пункту Невське Луганської області під час артилерійського обстрілу при виконанні бойового завдання.

Парастас за загиблим ГЕРОЄМ ДМИТРОМ відбудеться у суботу, 4 листопада о 19 год. за адресою вул. Івана Підкови, 45. Чин похорону розпочнеться у неділю 5 листопада о 12 год. Поховання відбудеться на цвинтарі села Микитинці.

"Проведемо в останню дорогу нашого ГЕРОЯ. Пам'ятаймо, що завдяки таким патріотам, ми маємо можливість жити і працювати. Тому прошу максимально прийняти участь у похоронній процесії та віддати шану світлій пам'яті ДМИТРА",- написали в сільраді.

 На зображенні може бути: 1 особа

На жаль, сумна звістка про втрату ще одного Героя прийшла і в Івано-Франківськ. На московсько-українській війні загинув Павло Петрушкін. Про це повідомив міський голова Руслан Марцінків.

В понеділок, 6 листопада, о 10:00 год відбудеться похорон військового на кладовищі села Чукалівка. Поховають воїна на Алеї Слави.

"Приходьте віддати шану захиснику! Вічна пам’ять Герою! Співчуття рідним та близьким!",- написав мер.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!