Франківська поліцейська у позаробочий час спіймала чоловіка, який шукав "закладку"


Поліцейська Тетяна Солонина вислідила чоловіка, який шукав та забрав "закладку" з наркотиками.

Про це повідомили у ГУНП області.

Так, до поліцейської у позаробочий час звернувся мешканець Івано-Франківська. Чоловік розповів їй, що поблизу дачних масивів ходить підозрілий чоловік.

Поліцейська одразу вирушила на вказане місце. Там жінка побачила чоловіка, який знайшов «закладку» з психотропною речовиною.

"Побачивши поліцейську, правопорушник занервував і намагався швидко піти. Утім Тетяна продовжила слідувати за ним та спілкуватись. Невдовзі чоловік зізнався, що в хащах забрав "закладку", яку замовив на одному із телеграм - каналів. Поліцейська негайно зателефонувала на "102". На місце виїхала слідчо-оперативна група відділу поліції №1 міста Тисмениця Івано-Франківського районного управління поліції. Правоохоронці встановили особу правопорушника, 42 - річний чоловік, мешканець Галича, уже притягувався до адміністративної відповідальності за зберігання наркотиків. Заборонені речовини, які були у закладці, поліцейські вилучили та направили на експертизу", - розповідають у поліції.

Наразі поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!