Франківців кличуть на театралізовану екскурсію містом


Франківців та гостей міста запрошують на театралізовану екскурсію містом “Тричі мені являлася любов” від працівників абонементу центральної міської бібліотеки Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради спільно з театром-студією “Жива історія”.

Прогулянка містом стане чудовою можливістю не тільки познайомитися з життям й творчістю Івана Франка, але й відчути дух того часу, в якому він жив, повідомляє Visit.frankivsk.

"Це незабутня подорож для любителів літератури та історії, яка залишить вам багато яскравих спогадів. Не втрачайте можливості споглядати місто, дізнатися про нього нове та незвідане і буквально доторкнутися до міських легенд. У разі повітряної тривоги годину екскурсії буде змінено!!! Про новий час початку екскурсії будемо повідомляти на сторінці",- йдеться в повідомленні.

Нагадуємо, що екскурсії відбуваються за добровільною оплатою. В кінці мандрівки кожен зможе залишити суму, яку вважає за потрібне, а екскурсоводи у свою чергу частину цих коштів (мінімум 50% від суми) переведуть на допомогу ЗСУ.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!