"Зірка Буковелю" з виторгом у понад 420 мільйонів потрапила у рейтинг найкращих бізнесів


Сервіс Опендатабот опублікував індекс найкращих підприємств України, до якого потрапили найбільші за виторгом бізнеси.

«При складанні Індексу Опендатабота враховані як фінансові показники, так й ділова репутація бізнесів. Зокрема, з переліку вилучені підсанкційні компанії або ж бізнеси, що мають власників з РФ, а також позначені компанії, пов'язані з публічними особами, депутатами або ж політиками, які зобов'язані декларувати свої прибутки. Варто зазначити, що до цьогорічного переліку не потрапили комунальні та державні підприємства», - зазначають на сторінці Опендатабот.

Так, у перелік найкращих ресторанів та готелів потрапила ТОВ "Зірка Буковелю" з виторгом у 421,85 млн гривень. Зауважимо, що це єдина компанія з Прикарпаття, яка потрапила у рейтинг найкращих бізнесів.

 

Довідка.

Індекс Опендатаботу — аналітичний інструмент для оцінки реального становища та географії українського бізнесу, який базується на даних з державних реєстрів, реєстрів Опендатабота, фінансовій звітності компаній, інформації про зв'язки з РФ, санкційні списки та решті аналітичних інструментів Опендатабот.

При складанні Індексу Опендатабота-2024 враховані як фінансові показники (фінансова звітність компаній за 2023 рік), так й ділова репутація бізнесів.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!