Інтернет у приватному секторі від компанії «ФРІНЕТ»


Доступ до інтернету у віддалених ділянках міста завжди є проблемою для абонентів та потенційних клієнтів провайдерів. Небагато компаній готові прокладати відповідну інфраструктуру там, де розташований приватний сектор, дачі та котеджі. Іноді проблема вирішується супутниковим чи мобільним інтернетом, але така компанія, як «ФРІНЕТ», готова запропонувати свої послуги у багатьох містах України та забезпечити клієнтів високошвидкісним інтернетом.

Інтернет буде завжди стабільним і відповідатиме заявленим тарифам по швидкості та якості. Наперед вивчити їх можна тут https://o3.ua/home/internet/chastniy_sector/, де є комплексна інформація щодо підключення та подальшого обслуговування абонента. Додаткову інформацію можна уточнити у співробітників компанії, які нададуть рекомендації щодо вибору тарифу та обладнання, а також підкажуть як обрати потрібний тариф.

Навіщо потрібний інтернет?

Високошвидкісний інтернет у приватному секторі вкрай важливий, особливо якщо будинки побудовані для постійного життя, це не дачі та котеджі для короткочасного відпочинку. Доступ до всесвітньої павутини відкриває кілька можливостей:

перегляд фільмів у високій якості;

прослуховування улюбленої музики;

комфортна робота у режимі онлайн;

завантаження файлів будь-якого обсягу;

доступ до онлайн-ігор.

У майбутньому можна без проблем перейти з одного тарифу на інший, а також підключити будь-яку послугу за додаткову оплату.

Додаткові послуги

Серед другорядних пропозицій, крім доступу до Інтернету, слід виділити інші моменти:

- доступ до платформи Megogo;

- телевізійний сервіс O3TV;

- антивірусні програми.

Також є можливість замовити використання зовнішньої IP-адреси, а також щомісяця відкривається доступ до кредитування, якщо не вдалося вчасно поповнити рахунок та продовжити термін послуги. Кредит доступний на 5 днів та є безкоштовним.

Переваги компанії «ФРІНЕТ»

Формат послуг обов'язково передбачає застосування технологій FTTx та Ethernet, за допомогою яких можна гарантувати швидкість інтернету 1 Гбіт/с. Симетричний канал додатково забезпечує однакову швидкість віддачі та отримання, що дозволить з комфортом користуватись усіма сервісами в інтернеті. Висока надійність підтверджується використанням високоякісної інфраструктури.

Іноді пропонуються різноманітні акції, а постійні клієнти є учасниками програми лояльності з численними заохоченнями. За кожним тарифом та форматом підключення діє антивірусна програма, щоб захистити власний комп'ютер від різних проблем.

Промо