Калуська громада - у триденній жалобі


У Калуській громаді оголошено триденну жалобу у зв'язку із втратою на війні трьох Захисників.

Калушанин Роман Корвацький і мешканець Студінки Роман Думінкевич загинули, виконуючи бойові завдання.

Михайло Слюсар із Середнього Бабина помер у лікарні.

Як йдеться на сайті Калуської міської ради, жалоба триватиме від суботи, 5 серпня по понеділок, 7 серпня включно.

Усі розважальні заходи, заплановані на цей час, скасовано. 

"Гідно пошануймо наших полеглих Героїв! Пам’ятаймо про їхній жертовний подвиг! Про зустріч наших полеглих Героїв та похорон буде повідомлено додатково.  Вічна пам'ять та слава Героям, які загинули за Україну!", - написав у мережі очільник громади Андрій Найда.

Калушанин, старший лейтенант РОМАН КОРВАЦЬКИЙ, 1980 року народження. Командир взводу протитанкових ракетних комплексів загинув 2 серпня в результаті мінометного обстрілу в зоні бойових дій на Харківщині.

РОМАН ДУМІНКЕВИЧ, 1981 р.н., мешканець с. Студінка. Боєць служив стрільцем–помічником гранатометника штурмового відділення штурмового взводу.

Солдат мужньо та жертовно стояв на захисті України, рідної землі. 8 червня 2023 року під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку боєць загинув.

МИХАЙЛО СЛЮСАР, 1986 р.н., уродженець с. Середній Бабин. На військову службу солдат був призваний по мобілізації в березні 2022 року. Самовіддано служив водієм розвідувального відділення розвідувального взводу. На жаль, військовослужбовець 2 серпня помер в одній із лікувальних установ на Запоріжжі.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!