Коломийським військовим даватимуть по 15 тисяч допомоги. Як їх отримати


Документи для отримання грошової допомоги від міської ради необхідно буде подавати у ЦНАП. Ці кошти можуть отримати захисники та захисниці, які беруть безпосередню участь у бойових діях, здійсненні заходів з національної безпеки та оборони, відсічі й стримування збройної агресії російської федерації проти України.

Документи може подати військовий особисто або один з членів його сім’ї (батько/мати, чоловік/дружина, повнолітні діти), повідомляє у мережі міський голова Богдан Станіславський. 

Що потрібно:

копія паспорта (або іншого документа, що посвідчує особу громадянина України) заявника;

копія довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (фізичні особи, які через свої релігійні переконання відмовились від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків, подають копію паспорта з відповідною відміткою);

копія довідки про реєстрацію місця проживання;

копія документа про безпосередню участь у бойових діях, виданого військовими формуваннями відповідно до законодавства України, з датою видачі не пізніше 90 днів до дати звернення;

банківський документ про реквізити одержувача допомоги (військовослужбовця).

"Охочі отримати матеріальну допомогу можуть вже збирати документи. ЦНАП почне приймати їх з 4 вересня. Наші захисники мають не тільки чути слова підтримки, а й відчувати її. І цьому приділяємо багато уваги. Тому й прийняли рішення на сесії міської ради про грошову допомогу для військовослужбовців з Коломийської громади від міської ради. Воїни зможуть отримати по 15 тисяч гривень на тактичне спорядження та технічні засоби",- наголошує Станіславський.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!