Коломойського доставили до суду - розглядають скаргу на арешт


Бізнесмена Ігоря Коломойського доставили до Київського апеляційного суду, де розпочався розгляд скарги на обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі майже 510 млн грн у справі щодо легалізації понад пів мільярда гривень ПриватБанку.

Як повідомляє Укрінформ, Коломойський перебуває у спеціальному прозорому боксі, підтримати його прийшли телеведучі телеканалу "1+1" Наталія Мосейчук, Алла Мазур, Юрій Горбунов, а також ексміністр культури Олександр Ткаченко.

На запитання журналістів, як він почувається, Коломойський сказав, що добре. Також він зазначив, що не спілкується з представниками влади, оскільки у нього відібрали телефон.

Скаргу розглядає колегія суддів під головуванням Віктора Глиняного.

У залі суду перебувають прокурор у справі Павло Олеша і адвокати підозрюваного.

На початку засідання суд задовольнив клопотання захисту про те, щоб Коломойський під час судового засідання перебував не у спеціальному прозорому боксі, а поруч зі своїми адвокатами.

Суд також задовольнив клопотання про те, щоб у судовому засіданні по зуму взяв участь особистий лікар Коломойського, який перебуває у Швейцарії. Адвокат аргументував це клопотання поганим станом здоров'я свого підзахисного.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!