Колумбієць Янко вивчив українську та співає народних пісень. Сьогодні його зможуть вживу почути у Франківську


Сьогодні, 14 травня, в Арена- Центр в Івано-Франківську вперше виступить Янко – колумбієць, який співає українською.

Колумбієць з українським корінням Янко Богдан Пеньяфорт вперше приїхав з концертами до України.

Янко народився і виріс у Колумбії. Його тато – колумбієць, а мама з України. Талановитий музикант підкорює Ютуб фантастичним виконанням українських народних пісень.

Вже понад 6 років Янко з гуртом поширює народну українську музику і свої мікси у Колумбії та країнах Європи – Іспанії, Франції, Австрії, Польщі, Чехії, Болгарії, Румунії, Швейцарії, Хорватії, Болгарії, Македонії. Янко переспівав більше 50 українських пісень, додаючи туди латиноамериканські інструменти і ритми. Відео з виконанням українських пісень у різних куточках Європи та Латинської Америки набирають мільйони переглядів у соціальних мережах.

На концерті Янко разом з супроводом віолончелістки з Венесуели Ісамар виконають відомі українські пісні «Гей соколи», «Я козачка твоя», «Підманула підвела», «Рідна мати моя», «Маруся», «Несе Галя воду», «Горіла сосна», «Калина», «Доле моя доле», колумбійська кумбія та багато інших. Кожне виконання буде наповнене любов’ю Янко до України та матима додатково гарячий латиноамериканський шарм.

Ведуча вечора – щира та відкрита «Ніна-Україна». 

«Ми обіцяємо теплий, щирий, незабутній вечір – де ви разом з Янко заспіваєте ваші улюблені українські пісні і відпочините душею!», – запрошують організатори.

Концерт в Івано-Франківську відбудеться 14 квітня о 19:00

Локація: ККЗ Арена-центр, вулиця Незалежності, 46 Ціна: 400- 600 грн.

Довідка за тел.: 066 38 99 319

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!