Косівська громада хоче виграти 100 тисяч доларів на "Теплий базар". Як проголосувати?


14 жовтня стартував другий етап конкурсу "Громада на всі 100". Із 40 громад, які подали заявки, за результатами інтернет-голосування будуть відібрані 20 фіналістів.

Проєкт Косівської громади спрямований на економічний розвиток і має назву "Теплий базар". Простір планують облаштувати на території культурно-креативного простору «Центр Карпатської культури», пише "Бліц-Інфо".

"У рамках проєкту буде організовано публічну 2-денну подію «Теплий базар» (600 – 800 учасників) на території біля культурно-креативного простору Центр Карпатської культури у м.Косові, вул.Горбового, 5/2. Даний захід має на меті представити в одному місці широкій авдиторії місцевих крафтових виробників Косівщини, їхню продукцію, послуги; допомогти налагодити сталі бізнес-відносини з представниками HoReCa Карпатського регіону України; познайомити та інтегрувати в Косівську громаду проактивних людей, власників бізнесів, які переселились у Косівську громаду після 24.02.2022 р., сформувати список амбасадорів Косівщини, які готові долучатись у майбутньому до промоції, розвитку місцевої спільноти, представлення громади на регіональних, національних та міжнародних заходах", - зазначають ініціатори проєкту.

Громадське онлайн-голосування триватиме до 23:59 10 листопада 2024 року. Проголосувати за проєкт Косівської громади можна за посиланням: https://fakty.com.ua/hromady/project/45/

Конкурс «Громада на всі 100» – це конкурс для територіальних громад, які шукають нові можливості для втілення своїх ідей, а також готові ділитись власним досвідом. Цей конкурс реалізується за підтримки Програми USAID DOBRE у партнерстві зі Старлайт Медіа та Українським кризовим медіа-центром.

Як буде проходити відбір?

Після подачі заявок відбудеться відбір в декілька етапів. Спочатку за допомогою громадського онлайн-голосування будуть відібрані 20 найкращих проєктів, ще 20 обере експертне журі. Загалом, конкурс проходитиме до 21 лютого 2025 року.

Що отримає переможець?

Громада, що здобуде перемогу, отримає фінансування у вигляді обладнання, матеріалів або послуг, які будуть придбані та передані в рамках програми USAID DOBRE. Вартість цього фінансування не перевищуватиме 100 000 тисяч доларів.

До теми: Калуська громада бере участь у конкурсі «Громада на всі сто» (ВІДЕО)

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!