Кредит готівкою у Банку Львів: 5 причин оформити


Майже кожна людина стикалась із випадками, коли терміново потрібні гроші. Наприклад, вони можуть знадобитися на ремонт квартири або автомобіля, придбання техніки, лікування.

Не завжди можна позичити у знайомих чи використати власні заощадження. У такому випадку чудовим рішенням стане кредит готівкою від Банку Львів.

Ця пропозиція доступна усім громадянам України у віці старше 18 років. Щоб скористатися нею, необов’язково надавати довідку про доходи чи підтверджувати офіційне місце роботи. У Банку Львів не потрібно довго чекати схвалення, прийняття рішення відбувається у мінімальний проміжок часу.

Особливості оформлення кредиту

Перш ніж скористатися позикою, потрібно визначити власні фінансові можливості щодо погашення та врахувати відсотки. Розрахувати, скільки всього доведеться доплатити, дуже зручно на сайті Банку Львів за допомогою онлайн-калькулятора. Ставка може змінюватися в залежності від терміну, мети використання готівки, розміру суми, яка надається, та інших особливостей.

Якщо скористатися калькулятором, вийде відразу побачити відсотки та вибрати адекватний варіант. Крім того, в установах різні умови щодо мінімальної та максимальної суми – одні дають можливість отримати й невелику суму, інші можуть видавати мільйони у випадку наявності заставного майна. Для отримання кредиту потрібно бути працездатним громадянином України та надати паспорт. 

Можна не працювати офіційно, проте велике значення має позитивна кредитна історія. Вона залежить від того, чи отримував клієнт кредити раніше та наскільки вчасно, без затримок, закривав їх. Щоб скористатися пропозицією та отримати кредит готівкою, потрібно залишити заявку на сайті Банку Львів і зачекати, доки зателефонує менеджер. Працівник відповість на усі питання та допоможе вибрати найвигіднішу пропозицію.

Які головні переваги кредиту готівкою

Це зручний спосіб отримати гроші до зарплати або додатково тоді, коли вони терміново потрібні. Погасити позику дуже просто, для цього достатньо робити щомісячні внески мінімальної суми за встановленим графіком. Якщо з якихось причин неможливо зробити виплату у призначений термін, варто звернутися до працівника банку, щоб знайти оптимальне рішення проблеми.

Кредит готівкою від Банку Львів має велику кількість переваг:

отримання потрібної суми без застави. Так, фінансова установа може надати до 150 000 грн. Максимальний можливий розмір визначається індивідуально для кожного користувача;

дострокове погашення. При цьому не потрібно сплачувати штраф або пеню, жодних санкцій не призначається. Заборгованість можна закрити тоді, коли зручно;

можливість використовувати отримані кошти як завгодно. Наприклад, їх можна витратити на перекредитування або витрачати не відразу, отримавши переказом на картку;

кредитний договір діє до 4 років. За цей час достатньо просто сплачувати мінімальні суми.

Процес оформлення дуже простий і не займає багато часу.

Джерело: Сайт www.banklviv.com

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!