Квартира з ремонтом чи без: яку краще купити у забудовника?


Купуючи житло в новобудові чимало з нас постає перед дилемою: яку квартиру краще купувати – з ремонтом чи без?

Однозначно відповісти на це питання важко, позаяк до кожного з варіантів знайдуться аргументи як «за», так і «проти».

Перше, чим приваблює квартира без ремонту – це нижча ціна. Проте, придбавши таке помешкання, ви по суті отримуєте голі стіни, чорнову стяжку та вхідні двері. В такій квартирі обов’язково доведеться роботи ремонт. Це займе певний період часу та супутні витрати. При цьому ви зможете одразу спланувати простір своєї квартири таким чином, як вам до вподоби, а не переробляти ремонт у готовій квартирі. Наприклад, спланувати квартиру-студію, з’єднати чи навпаки розділити санвузол, збільшити кухню чи перетворити лоджію на робочий кабінет.

Наважитись переплановувати квартиру з ремонтом буде важче. Та й обійдеться це дорожче.

З іншого боку сьогодні чимало компаній-забудовників пропонують своїм клієнтам квартири з вільним плануванням. Як приклад, можна навести квартири у житловому комплексі Family Plaza від компанії blago developer, де в будівництво житла закладається філософія квартири для родини. Тобто вже на стадії будівництва ви можете обрати варіант планування, що якнайкраще підходить для вашої сім’ї. Відтак, придбавши в такому житловому комплексі квартиру з ремонтом, ви отримуєте житло, що апріорі задовольнить усі ваші і ваших рідних потреби та забаганки.

Проте, купівля квартири без ремонту дозволить розтягнути витрати пов’язані з ремонтом на певний період часу, а не сплачувати їх одразу, при купівлі квартири.

Варто відзначити, що деякі забудовники пропонують своїм клієнтам послугу ремонту, який зазвичай обходиться дешевше, ніж ремонт власними силами. Адже, по-перше, у вас зникає потреба пошуку надійних і, головне, сумлінних майстрів. Натомість виконання робіт з ремонту вам забезпечить команда сертифікованих професіоналів, якій ви вже довірились, придбавши у забудовника квартиру. Крім того, купуючи квартиру з ремонтом, ви маєте можливість зекономити на будівельних матеріалах. Адже в такому випадку ви сплачуєте лише за матеріали, реально витрачені на ремонтні роботи, а не за їх надлишки, як це зазвичай буває, коли ремонт виконується власними силами. При цьому, якщо забудовник сумлінний, що дорожить своєю репутацією, можна не переживати за якість використаних будівельних матеріалів та їх безпечність для вас і вашої родини. Одним з таких забудовників в Івано-Франківську є компанія blago developer.

Як би там не було: купити квартиру з ремонтом чи без – це особистий вибір кожного.

У свою чергу, компанія blago developer пропонує сучасне комфортабельне якісне житло у різних частинах міста Івано-Франківська як з ремонтом, так і без. Кватири, зокрема, можна купити у житлових комплексах: Comfort Park, Chocolate, Family Plaza, Паркова Алея, Авторський, Main House, районі Manhattan, елітних комплексах Parus чи Royal Hall. Крім того, компанія пропонує сучасні комфортабельні котеджі у містечку Franko River Club.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!