Прикарпаття втратило на війні ще двох захисників


Війна забрала життя ще двох захисників з Івано-Франківщини.

Лікуючись після поранення помер захисник України з Івано-Франківської громади Дмитро Грабовецький. Сьогодні, 27 вересня, о 19 годині відбудеться панахида в Микитинцях, у домі загиблого, повідомляє у мережі голова громади Руслан Марцінків.

Завтра, 28 вересня, о 13 годині – початок прощання у домі загиблого. О 14 годині - прощання з померлим у церкві села Микитинці. О 15 годині - поховання на кладовищі с. Микитинці.

Крім того,  25 вересня внаслідок ворожого артобстрілу, отримавши поранення несумісні з життям загинув Джус Микола Юрійович 1996 року народження. Про це повідомили у Верхнянській громаді Калуського району,

"В серцях близьких, рідних, друзів та побратимів він навічно буде 27-річним Героєм, який загинув у бою проти рашистів на Запорізькому напрямку відстоюючи територіальну цілісність та незалежність України. Немає більшої любові, казав Спаситель, коли хтось віддасть душу свою заради інших. Він тепер буде нашим захисником і на небі, і в наших душах. Велике співчуття рідним і близьким",- йдеться у дописі.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!