Магістерські програми в SET University отримають стипендіальну програму


Сергій Токарєв розповів про нові програми та стипендію в SET University

Нещодавно вуз SET University анонсував стипендіальну програму на 10 місць, яка покриватиме від 70% до 90% вартості навчання. Стипендія розрахована на кілька нових курсів: Computer Science and Innovation Engineering і Cyber Defense. Про це розповів засновник компанії Roosh і SET University Сергій Токарєв

Головна мета магістерських програм полягає у тому, щоб студенти могли вивчати технології блокчейну, кіберзахисту та АІ, а також познайомилися з управлінням технологічними проектами. 

Команда університету SET спільно з Центром бізнес-аналітики Фішера (Каліфорнійський університет Берклі) працювала над створенням підприємницького напряму програм. Серед вимог до дипломної роботи входить розробка ІТ-рішення для технологічної компанії або ж власного стартапу в університетському акселераторі. Сергій Токарєв наголосив, що у студентів будуть всі можливості та технології для створення інноваційних рішень. 

Кожен курс отримає по 5 місць зі стипендією. Долучитися до конкурсу можуть всі представники НГУ та ЗСУ, діти учасників бойових дій, внутрішньо переміщенні особи та жінки, які прагнуть розвиватися у сфері ІТ. Заявки приймаються до 1 вересня 2023 року.

Чому благодійна ініціатива SET Scholarship важлива для навчання

Раніше засновник вузу SET University зазначав, що самостійно ініціював 5 грантів для студентів мікромагістерських і магістерських курсів. Ця стипендіальна програма повністю покриває вартість навчання. 

«Саме освіта є запорукою успішного майбутнього, а отже будь-який вклад в цей процес зараз стане вкладом у відновлення України», – наголошує Сергій Токарєв.

Благодійна ініціатива SET Scholarship започаткована для того, аби надати українцям можливість здобути якісну освіту у сфері ІТ. Програма стипендій фінансується як окремими благодійниками, так і компаніями. Команда SET хоче розширити її, щоб усі охочі організації та небайдужі громадяни мали змогу долучитися до фінансування грантів. Сергій Токарєв впевнений, що таким чином освіта стане доступнішою для українців. 

Інші ініціативи SET University

Нещодавно на своїй сторінці у Facebook бізнесмен розповів про триденний тренінг Leading with Confidence in the AI World, який стартує 30 серпня у Києві. Це безкоштовний курс із бізнес-аналітики для українок. Його буде проведено спільно з FCBA при Каліфорнійському університеті Берклі.

Сергій Токарєв наголосив, що це перший воркшоп SET University, у якому братиме участь директор Центру бізнес-аналітики Фішера Готьє Вассер. Він навчає майбутніх бізнес-лідерів використовувати аналітику та Data Science у процесі розробки бізнес-стратегій. 

Заявки на тренінг приймаються до 18 серпня. Долучитися можуть всі охочі українки зі статусом ВПО, засновниці економічних і благодійних проектів, а також представниці Нацгвардії та ЗСУ. 

SET University – інноваційний освітній заклад, створений для навчання лідерів у сфері технологій. Студенти університету отримують академічні знання про підприємництво та технології, а також застосовують їх на практиці. Після повномасштабного вторгнення росії в Україну команда SET зосередилася на тому, щоб ІТ-освіта в Україні стала якісною та доступною. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!