Мандри замість туризму. Книга про подорожі допоможе спланувати незабутню відпустку


Нова книжка видавництва Vivat відомого журналіста і мандрівника Антона Фрідлянда «Мадри замість туризму» – справжній скарб для завзятих мандрівників.

Ви полюєте за культурним шоком? Відшуковуєте нові враження? Несамовито намагаєтесь віднайти нові кулінарні шедеври, зазираючи у рецепти різних кухонь світу? Ця книжка саме для вас, вона підкаже, у яку країну завітати, щоб знайти всі потрібні вам відповіді. Адже саме «Путешествия вместо туризма» допоможе обрати країну для вашої майбутньої відпустки.

Видання створене стати настільною книгою для кожного мандрівника, або для того, хто лише планує урізноманітнити власне дозвілля незабутніми подорожами! Відгук довжиною у книгу на 28 країн світу від популярного українського журналіста – Антона Фрідлянда «Мандри замість туризму» розкриває всі особливості мандрівок 14-ма країнами безвізового режиму для українців та 14-ма країнами Європи, де віза є необхідною.

Дізнаєтеся докладніше про звичаї і вподобання, культуру різних народностей світу, про специфічні особливості клімату тієї країни, яку ви, можливо, вже плануєте відвідати. Отримайте відповіді: Які народності світу  найдобріші та найгостинніші? В які пори року в які країни краще поїхати та де пляжі вас будуть пестити, хвилі зачаровувати, а ціни не «покусають».

Адже погодьтеся, набагато цікавіше споглядати світ з ілюмінатора літака, перебуваючи високо в небі, перетинати країни на швидкісних потягах, а моря на пароплавах та лайнерах.  

Зробіть незначний внесок у рахунок вашої відпустки. І тоді ваші очікування співпадуть з реаліями, і ви залишитеся задоволені.