Масований удар безпілотниками по росії: атаковано п'ять регіонів та тимчасово окупований Крим


У російській федерації заявили, що ввечері 29 серпня та у ніч проти 30 серпня безпілотні літальні засоби масовано атакували різні обʼєкти на території цієї країни.

Про це пишуть пропагандистські «РИА Новости», повідомляє Громадське.

Так, у Псковській області після атаки дронів виникла пожежа в аеропорту. У рф повідомили, що горять військово-транспортні літаки Іл-76.

У Брянській області, як стверджується, росіяни знищили три дрони літакового типу. Через падіння безпілотника у Брянську загорілася адміністративна будівля, повідомив губернатор Олександр Богомаз. Він також зазначив, що після падіння безпілотника пошкоджено дах і скління будівлі.

Обережно: на відео нижче та наступних може бути присутня ненормативна лексика!

 

В Орловській області нібито теж збили два безпілотники.

У Калузькій області один дрон знищили над територією Сухиницького району, другий влучив у порожній резервуар для нафтопродуктів у Дзержинському районі. Загоряння вже загасили.

У Рязанській області з перервою в 1,5 години знищили два безпілотники. У Підмосков'ї один дрон знищили в Рузькому районі.

У Рузському районі Московськоїй області, як передає міський голова Москви, теж знищили безпілотник. Аеропорти столиці рф закривалися на приймання і виліт літаків. Наразі аеропорт Шереметьєво вже відновив роботу, а ось «Внуково» і «Домодєдово», як і раніше, не працюють, пише TACC.

У Брянську дрон впав на один із найбільших заводів мікроелектроніки у РФ, який виробляє компоненти для ОТРК "Іскандер" та ЗРГК "Панцир". В окупованому Севастополі – "атака безпілотників із моря



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!