Матраци в Івано-Франківську – основа комфортного сну та відпочинку


Облаштувати спальне місце не так складно, тому що є велика кількість ліжок та матраців під них, що дозволяє вибрати найкраще рішення під свої анатомічні особливості та характеристики. Правильно обрана комбінація матраца та ліжка – це основа здоров'я, гарного сну та настрою на цілий день.

Великий вибір від різних виробників пропонується в інтернет-магазині «Barin House». За посиланням https://barin.ua/ua/matrasy/goroda-is-ivano_frankovsk/ можна замовити матраци в Івано-Франківську або оформити доставку в будь-яке інше місто України. Кожен з матраців має детальний опис, параметри та фотографії, щоб оцінити його на вигляд.

Наповнення матраців

Виділяють дві великі категорії – пружинні та безпружинні моделі. Пружинні матраци, у свою чергу, бувають наступних видів:

1. Залежні пружини. Так звані матраци боннель, що мають від 120 до 160 елементів на один квадратний метр. Пружини виготовляються із міцної високовуглецевої сталі, де є п'ять витків. При точковому натисканні на матрац прогинатиметься велика площа, тому такі матраци не всім підходять. Вони ідеальні для короткочасного відпочинку;

2. Незалежні пружини. Витки пружин не взаємодіють між собою ніяк, вони розташовуються в окремих чохлах. На одному квадратному метрі може бути від 200 до 1200 пружин. Прогин матраца буде саме там, де на нього впливає сила.

Також потрібно розглядати безпружинні моделі матраців, які підходять для тих, кому подобаються жорсткі поверхні. Як наповнювачі використовуються такі матеріали:

1. Кокосова койра. Екологічно чистий матеріал, що пропускає повітря, є вкрай жорстким, тому може комбінуватися з іншими матеріалами;

2. Латекс. Іноді виготовляється із натуральних матеріалів, зокрема зі смоли гевеї, або зі штучної сировини. Загалом матраци повітропроникні, повністю облягають тіло людини, а також гігроскопічні;

3. Пінополіуретан. Щільний матеріал, м'якість щось середнє між двома попередніми варіантами, термін служби великий.

Також використовуються матеріали вовна та вата, але їх можна зустріти вкрай рідко.

Оббивка матраців

Як верхній шар використовуються синтетичні або натуральні волокна. Бажано використовувати змішані варіанти, коли створюється одночасно зносостійкість та натуральність. Відмінно показує себе комбінація бавовни та поліестеру. Деякі моделі матраців можуть бути двосторонніми, коли одна сторона застосовується влітку через легкий прошарок, а друга для зими, коли використовується додатковий утеплений прошарок.

 


 

Реклама