Мелатонін: ефективна добавка для здорового сну


Останнім часом дуже багато хто скаржиться на розлади режиму сну. Причиною цього є як зовнішні, так і внутрішні проблеми.

Ефективним рішенням у цьому разі стануть дієтичні добавки з мелатоніном. Купити в Україні їх можна на сайті інтернет-магазину MonsterLab. Це засоби, які дадуть змогу нормалізувати режим вашого сну, а також поліпшити якість життя і здоров'я.

Що собою являють добавки з мелатоніном з каталогів кращих сучасних виробників?

Ці засоби виробляються в США, європейських та інших країнах. Якщо вибрати добавку з асортименту згаданого вище магазину MonsterLab, то це буде еталонна продукція. Вона розроблена з урахуванням особливостей і потреб людського організму. Тому купити дієтичні добавки з мелатоніном в інтернет-магазині компанії MonsterLab — однозначно правильне рішення.

gallery-image

Що таке мелатонін?

Це гормон, який виконує функцію нормалізатора ритму циклічних коливань інтенсивності біологічних процесів, пов'язаних зі зміною дня і ночі. Продукується мелатонін епіфізом. Це особлива залоза в головному мозку, яка транслює інформацію про час доби у внутрішнє середовище людського організму. У деяких випадках у цьому процесі трапляється збій. Це позначається на функціональності головного мозку, а також на загальному стані. Оскільки цього гормону не вистачає, його можна компенсувати. Для цього можна замовити дієтичні добавки з мелатоніном. На сайті інтернет-магазину компанії MonsterLab пропонується великий вибір таких препаратів з гарантовано високою ефективністю. 

Навіщо мелатонін?

Якщо в організмі буде достатньо цього гормону, то він захистить від порушення режимів сну і неспання. Але ж від цього залежить рухова активність, температура тіла, інтелектуальна діяльність, пам'ять, емоційна та особистісна сфера життя людини. Якщо правильно приймати мелатонін, то він сприятиме стабілізації сну вночі та нормалізації біоритмів.

Прояви дефіциту

Якщо цього гормону в організмі не вистачає, це стає помітно. Здебільшого цей дефіцит проявляється:

  • поверхневим сном, втомою зранку;

  • ослабленням імунітету, гіпертонією;

  • безсонням, проблемним засинанням;

  • схильністю до інфекційних захворювань;

  • головним болем, погіршенням пам'яті й уваги;

  • високим рівнем тривожності та дратівливості. 

Прийом мелатоніну

Зрозуміло, що додавання цього гормону в організм дає змогу нормалізувати якість сну. Але це далеко не всі його можливості. Мелатонін сприяє:

  • протистоянню організму стресам, застудам і старінню;

  • омолодженню організму на клітинному рівні в процесі сну;

  • підвищенню імунітету, знешкодженню вільних радикалів.

gallery-image

Рекомендуємо вам якісні добавки з мелатоніном купити недорого з доставкою по Україні в інтернет-магазині компанії MonsterLab. Її фахівці допоможуть вам підібрати оптимально відповідний для вас варіант препарату, оформити заявку, вибрати спосіб доставки та оплати. Завдяки добавкам ваш організм буде працювати як годинник.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!