Мешканець Прикарпаття вкрав у жіночу сумку у 50-річної жінки


На залізничному вокзалі станції Івано-Франківськ транспортні міліціонери зловили злодія, здобутком якого стала жіноча сумка.

Напередодні до чергової частини міліції лінійного відділу на станції Івано-Франківськ звернулась 50-річна жінка, працівник залізничного вокзалу. Вона розповіла, що з її кабінету невідома особа викрала у неї шкіряну сумку чорного кольору, в якій знаходилися документи, гроші в сумі 2 100 гривень, а також два мобільні телефони, повідомляє БРІЗ.

Правоохоронці почали обстежувати приміщення вокзалу, перони та прилеглу територію. Незабаром на одному з перонів виявився громадянин, в обнімку з сумкою, яка підходила за описом жінки. Громадянина Д. доставили в лінійний відділ, де встановили, що злодій - це  51-річний уродженець Яремче. Останнім часом він веде асоціальний спосіб життя, промишляє жебрацтвом і крадіжками, - зазначив перший заступник начальника-начальник слідства підполковник міліції Ігор Яцик.

У січні 2013 році звільнений з місць позбавлення волі, де відбував покарання за вчинення крадіжки. Усього на його рахунку 6 судимостей за майнові злочини, за які загалом відбув 18 років ув’язнення.

Викрадену сумку повернули потерпілій. На жаль, злодій уже встиг розпродати вміст сумку. Відносно громадянина відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка».