"Ми поранені, але продовжуємо служити": Ветеран з Прикарпаття про роботу в ТЦК та образи від цивільних (ВІДЕО)


Ветеран російсько-української війни Роман "Кіборг" Сивків, якого через поранення перевели у ТЦК, звернувся до цивільних, жорстко звернувся до людей, які нападають чи ображають військовослужбовців ТЦК.

Роман - обмежено придатний після поранення. Через це його перевели служити в ТЦК. У чоловіка троє дітей, тож у будь-який момент він може списатися зі служби. Втім, він продовжує служити, бо війна.

"За станом здоров'я я переведений для проходження служби в ТЦК. Спілкуючись з людьми, я багато чую "чому ви там, чому ви не воюєте, а ходите тут?" Тому, бо ми поранені, ми важко пораненні. Але через військовий стан в країні ми продовжуємо служити. З впевненістю і гідністю можу заявити, що в ТЦК переведені мої бойові побратими. Які виконують свій обов'язок", - каже Роман.

Військовий додає, що захист країни - це обов'язок кожного громадянина. Роман наголошує, що суспільство має бути на боці тих людей, які віддають свої життя та здоров'я за країну, а не на боці ухилянтів.

"Хочу спитати всіх - чи мають вони моральне право ображати тих військовослужбовців, які пройшли важкий бойовий шлях? Чи мають вони моральне право обзивати, посилати цих військовослужбовців?", - питається воїн.

Роман підсумовує, що воїнам потрібна заміна і треба виконати свій громадянський обов'язок.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!