МОЗ оголосило конкурс на посаду ректора франківського медуніверситету. Вже є перший охочий


Міністерство охорони здоров'я оголосило конкурс на заміщення посади ректора Івано-Франківського національного медичного університету.

Конкурс розпочався 24 жовтня. Прийом документів триватиме два місяці - до 24 грудня. А самі вибори ректора планують провести 19 січня 2024, пише Бліц-Інфо.

Про своє бажання податися на посаду ректора у facebook повідомив очільник Івано-Франківського обласного центру контролю та профілактики хвороб Руслан Савчук. Ввечері 24 жовтня він опублікував відповідний допис у facebook.

"Сьогодні зробив один із найважливіших і найвідповідальніших кроків у моєму житті. Учора Міністерство охорони здоров'я України оголосило про проведення конкурсу на заміщення посади ректора Івано-Франківського національного медичного університету. Колись я з гордістю вчився у цьому навчальному закладі. Потім значну частину свого часу приділив науковій і викладацькій діяльності.  Тепер же випала нагода використати мій досвід та знання для розбудови Івано-Франківський національний медичний університет. Тож сьогодні подав документи на конкурс та представив міністру охорони здоровʼя України Віктору Ляшку напрацьовану разом з командою однодумців "Стратегію розвитку Івано-Франківського національного медичного університету на 2024-2033 роки", - йдеться у дописі Савчука.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!