Музикант із Франківська пройшов у чвертьфінал «Голосу Польщі» і довів до сліз тренерів


Українець Євген Пельтек, який нині проживає у Франківську, – представник України у 13-му сезоні вокального шоу «Голос Польщі». Свій шлях у проєкті вуличний музикант розпочав феєрично, розвернувши до себе усі 4 крісла і обравши команду співачки Lanberry.

На етапі «Битв» виконавця перехопили Томаш і Барон із гурту Afromental. Далі Євген успішно пройшов «Нокаути» з ліричною баладою Оззі Осборна «Dreamer» і продовжив втілювати свої мрії у прямих ефірах.

Для першого прямого ефіру хлопець обрав легендарний хіт Океана Ельзи «Обійми», виконавши його українською і частково польською мовами.

- Я відчував величезну відповідальність – поділився Євген Пельтек. - Коли зупинив свій вибір на цій композиції, навіть не уявляв, як важко буде її виконувати. Емоції переповнювали. Пісня повернула мене до жахливих реалій у нашій країні. Насправді дуже непросто співати, коли у тебе «ком у горлі». Радий можливості виконати приспів польською мовою і передати таким чином сенс рок-балади нашим братам із Польщі.

Тренери проєкту не залишилися байдужими. Юстина Стечковська не приховувала сліз, а зворушений рокер Марек Пекарчик прокоментував:

- Коли ти співав, я думав, що у цей страшний для твоєї країни і для тебе час ти можеш співати тільки про кохання. Це єдина думка, яка може врятувати. Дякую тобі за цю пісню.

- У нас є шанс почути ваше серце, - додала Lanberry.

Під час першого прямого ефіру Євгена підтримували учасники українського гурту Антитіла, які стали запрошеними гостями вокального ТВ-шоу. Пельтек пройшов у чвертьфінал «Голосу Польщі» за результатами смс-голосування глядачів.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!