На аеродромах Бердянська й Луганська знищені 9 гелікоптерів, ППО і склад боєприпасів - ССО


Сили спеціальних операцій Збройних сил України провели успішну операцію DRAGONFLY з ураження аеродромів в тимчасово захоплених російськими загарбниками Бердянську та Луганську.

Про це командування ССО повідомило у мережі.

Сили спеціальних операцій отримали інформацію про використання противником аеродромів в тимчасово окупованих Бердянську та Луганську, а також перебування на них значної кількості авіаційної і спеціальної техніки, та боєприпасів.

«Зазначену інформацію було перевірено та отримано підтвердження. Координати та необхідні дані передано для ураження підрозділам Сил оборони. У результаті нанесення вогневого удару в ніч з 16 на 17 жовтня окупанти зазнали значних втрат», - йдеться у повідомленні.

За останніми даними, у Бердянську та Луганську знищені дев’ять гелікоптерів різних модифікацій; спеціальна техніка, яка знаходилася на аеродромах, пускова установка ППО, склад боєприпасів. Також пошкоджені злітні смуги аеродромів.

«Склад боєприпасів у Бердянську детонував до 4 ранку. Детонація у Луганську тривала до 11 ранку. Втрати у живій силі противника складають десятки загиблими та пораненими. Тіла досі дістають з-під завалів», - зазначається у повідомленні.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!