На благодійній вечері у Франківську для військових та ВПО зібрали близько 50 тисяч доларів


Вчора в місті Івано-Франківськ, відбулася незабутня благодійна вечеря, яка об'єднала публіку для підтримки військових України.

Основною метою цієї вечері було зібрати необхідні кошти на підтримку сил оборони.

В результаті благодійної вечері було зібрано надзвичайно велику суму грошей – близько 50 тисяч доларів. Ці цінні кошти будуть спрямовані на допомогу внутрішньо переміщеним особам, 50 полку імені полковника Семена Височана Національної гвардії та Збройних сил України Івано-Франківського гарнізону. Ця фінансова допомога забезпечить найнеобхіднішим наших військових та внутрішньо переміщених осіб, які страждають від наслідків війни.

«Я хочу щиро подякувати кожному з вас, хто брав участь в цій благодійній вечері, хто вніс свій внесок, хто показав, що вам не байдуже до наших солдатів і внутрішньо переміщених осіб. Зібрані кошти підуть на допомогу тим, хто цього дійсно потребує. Ви зробили цю ніч незабутньою, і ваша доброта має велике значення. Дякую вам, і нехай наша громада завжди залишається такою єдиною і готовою підтримувати тих, хто служить нашій країні», - ділиться думками командир 50 полку полковник Вадим Ліневський.

Учасники благодійної вечері також мали можливість взяти участь у захопливому аукціоні, де вони могли конкурувати за цінні речі, які приїхали з передової, такі як гільзи та прапор зі словами вдячності. Виручені кошти з цього аукціону також допоможуть задовольнити потреби 50 полку Нацгвардії.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!